Werkvoorbereider met sterke leidinggevende capaciteiten

Wie ben jij?

Word jISI media iconij enthousiast van het tot in de puntjes verzorgen van projecten? Ben jij een regelneef die zorgt voor een gedegen werkvoorbereiding?

Voor onze opdrachtgever, die gekenmerkt wordt door een zeer dynamisch karakter en een servicegerichte dienstverlening, zijn wij op zoek naar een ervaren werkvoorbereider met leidinggevende competenties.

Wat ga je doen?

In deze functie verzamel je informatie zodat er een juiste voorbereiding is getroffen die voldoet aan in- en externe eisen op het gebied van veiligheid, vakkundigheid, doorlooptijd en commercie. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant. Tevens pleeg je overleg met opdrachtgevers over commerciële voorwaarden en nazorg.

Waarom selecteren wij jou?

Je hebt het vermogen om mensen, middelen en materialen optimaal in te zetten. Je bent gewend om overleg te voeren, vergunning te regelen en alle andere bijbehorende zaken, zoals keuringen van middelen en materialen.

Het opstellen van offertes doe je graag.

Het bewaken van kosten en de voortgang van de diverse projecten, doe je zorgvuldig.

Je bent bekend met installaties binnen de petro(chemische) industrie. Je hebt 5 jaar aantoonbare werkervaring en functioneert op Hbo-niveau.

Je weet jezelf goed aan te passen aan situaties. Je ziet commerciële kansen en weet deze om te zetten in opdrachten. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten, deze kunnen op termijn van pas komen. En je beschikt over een goed cijfermatig inzicht.

Wanneer kan je aan de slag?

Vanaf 01 april willen wij je graag inzetten. Je begrijpt dat je eerst op detacheringsbasis zal starten via ISI om vervolgens bij gebleken geschiktheid op de opdrachtgever in dienst te treden.

Welke stap zet je nu?

Reageer via het onderstaande formulier. Deel je LinkedIn profiel alvast met Natasja Jobse.
Natasja hoort graag waarom zij juist jou uit moet uitnodigen voor een gesprek.

[caldera_form id=”CF54771a1ca3097″]