we er zijn

Wij geloven in de juiste man of vrouw op de juiste plek. We kennen elke werknemer en kennen elke werkgever persoonlijk. De ambities en competenties van de werknemer zijn leidend. Het heeft weinig zin om dertig sollicitatiebrieven te sturen op een vacature, als je niet weet of een werkgever wel bij je past. Daarom doen we wat we doen. Het is de kerntaak van ISI om met haar kennis en ervaring de juiste werkgever voor elke werknemer te vinden.

We gaan niet pas aan het werk als er een vacature is. We gaan al aan het werk voordat de vacature er is. We kennen de potentiële werknemers voordat we ze voorstellen aan onze opdrachtgevers. Daar staat ISI voor en dat doen we op een persoonlijk en betrouwbare manier.

Ons werk is niet af als we passend werk hebben gevonden. Het werk is pas af als de werkgever graag de werknemer zelf een contract wil aanbieden. Dat is de kroon op ons werk! Er is niets mooiers dan een werknemer die zich ontwikkelt tot een waardevol teamlid bij een opdrachtgever en een vaste baan krijgt aangeboden.

We stellen een langdurige samenwerking met werknemers en opdrachtgevers zeer op prijs. ISI voert een ‘sociaal commercieel’ beleid. Hoe langer we met elkaar samenwerken, hoe beter we in staat zijn om de juiste mensen te vinden. Dat is in het belang van de werkgever en de werknemer.

Lees verder wanneer je ISI nodig hebt…