je ons nodig hebt

ISI heb je nodig zoals je een koelkast nodig hebt. Je hebt al een koelkast in huis om je toekomstige boodschappen er in te kunnen koelen. Je koopt je koelkast natuurlijk niet pas nadat je boodschappen hebt gedaan…

Zo is het met ISI ook. Het beste moment om ISI in huis te halen is wanneer je als werkgever al weet dat je in de toekomst een flexibele schil nodig hebt met gekwalificeerde mensen. Nog voordat er een vacature (de boodschap…) is! Als werknemer kan je je het beste aanmelden als je gemotiveerd bent om een volgende stap in je carriere te gaan maken. Nog voordat je geen werk meer hebt! Hoe eerder je bij ISI bekend bent, hoe beter we je kunnen helpen als het nodig is. Zowel als werkgever als werknemer.

We weten uit onderzoek1 dat ruim 4 van de 5 werkgevers een positieve of zeer positieve ervaring heeft met tijdelijk werk. Aan de andere kant heeft twee derde van de werknemers hier een positieve of zeer positieve ervaring mee. Er is behoefte en waardering voor een flexibele arbeidsschil. ISI heeft als doel om meer werkgevers en werknemers een positieve ervaring te bezorgen dan het gemiddelde in de markt.

Werkgevers schakelen ISI in op het moment dat zij:

  1. meer flexibiliteit willen;
  2. korte termijn behoeftes hebben;
  3. kandidaten voor permanent werk identificeren;
  4. kostenbewuste oplossingen zoeken;
  5. externe kennis nodig hebben.

Medewerkers hebben ISI nodig wanneer zij:

  1. hun professionele netwerk gaan uitbreiden;
  2. werk willen behouden (tijdens onzekere economie);
  3. aan hun professionele competentie werken;
  4. de kans willen verhogen om een vaste baan te vinden;
  5. toegang zoeken tot een professionele training.

ISI hoort graag wat jouw motivatie is en nodigt elke werkgever en werknemer uit voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Lees verder als je wil weten wat ISI je biedt…

 

Bron: 1 Global Insights by PagePersonnel 2013 – Perceptions, practices and trends in the Netherlands