Ook ISI radar in het grote geheel

Hertel is in 1895 opgericht door de heer Alexander Hertel. Passie en liefde voor een vrouw heeft deze, van oorsprong Duitse heer, via diverse omzwervingen naar Nederland gelonkt.

groter geheel Hij startte het bedrijf vanuit de overtuiging dat er een grote vraag zou zijn naar het leveren van afdichtingen en isolatiematerialen door scheepswerven.

Hoe gelijk heeft de heer Hertel gekregen. Inmiddels is Hertel uitgegroeid tot een internationaal en toonaangevend multidisciplinair bedrijf!

Hertel ontwerpt en bouwt in opdracht van Hyundai Heavy Industries het dek en leefvertrekken voor 108 personen op het Statoil platform in het Aasta Hansteen olieveld voor de kust van Noorwegen. De constructie wordt vervaardigd van staal. Vanwege de noordelijke ligging van het platform, dient de accommodatie geschikt te zijn voor een extreem koude omgeving waardoor goede isolatie en klimaatbeheersing belangrijk is. Een mooi project.

Trots zijn we dat we in dit hele grote geheel een onderdeel mogen vormen waarbij we onze eigen visie, oftewel persoonlijk maatwerk, hebben kunnen inzetten.

Meer weten over Hertel? Klik dan hier.