ISI Detachering kijkt naar de persoon achter het cv

‘ISI Detachering werkt altijd vanuit de inzetbaarheid van de medewerker’, legt Natasja uit. ‘Wij zoeken mensen en daar gaan we een gesprek mee aan.

 

De persoon achter het cv

‘ISI Detachering werkt altijd vanuit de inzetbaarheid van de medewerker’, legt Natasja uit. ‘Wij zoeken mensen en daar gaan we een gesprek mee aan. Het is voor ons eigenlijk niet belangrijk waar iemand vandaan komt. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom mensen niet hun passie en interesses hebben gevolgd. Het is vooral belangrijk om te weten waarom mensen bepaalde keuzes hebben gemaakt en wat ze nu anders zouden doen.’

Natasja geeft een voorbeeld van een kandidaat die veel verschillende werkgevers heeft gehad. In zijn vrije tijd sleutelt hij in zijn garagebox en maakt hij mooie dingen. Dankzij ISI Detachering kan hij nu al zijn competenties benutten bij het bouwen van foodtrucks. ’De opgedane ervaring in zijn hobby neemt hij mee als extra kennis. In eerste instantie is men misschien op zoek naar iemand die al zijn hele leven foodtrucks bouwt, maar dan kun je blijven zoeken.’ Net als ISI Detachering kijkt deze opdrachtgever naar wie de kandidaat nu is en wat hij nu kan.

Vitaliteitstraining ISI Bewust

Natasja merkt dat mensen steeds bewuster worden van zichzelf en de omgeving. Ze vragen zich af wat hen gelukkig maakt. Tegelijkertijd hebben veel mensen last van beperkende overtuigingen die hen beletten een stap te zetten. Om mensen te helpen, is vitaliteitstraining ISI Bewust tot stand gekomen. In die training kunnen mensen beperkende overtuigingen aanpakken, vertelt Natasja. ‘Het zien van beperkende overtuigingen in kandidaten, het op een andere manier ernaar kijken en ze misschien zelfs wel oplossen, zorgt ervoor dat mensen veel beter dan wie dan ook in de arbeidsmarkt kunnen passen. Daar zijn wij heel bijzonder en sterk in.’

Als vanzelfsprekend maakt ISI Detachering de meerwaarde van de kandidaat duidelijk aan de opdrachtgever. Het is nog krachtiger wanneer de kandidaat dit zelf ook uitstraalt en dat is precies wat ISI Bewust mogelijk maakt.