Constructiebankwerker/TIG lasser

Wie ben jij?

Icon projectleider ISIBen je een vindingrijke constructiebankwerker/lasser, zelfstandig en durf je initiatief te nemen? Vul dan het contactformulier in.

 

 

 

 

 

Wat ga je doen?

Je gaat nieuwe constructies van machinerie bevestigen bij een toonaangevende producent van machines en complete productielijnen in de food-sector.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, samenstellen (vanaf tekening) en hechten van diverse machineonderdelen.  Tevens bedien je lasapparatuur, controleer je je werkzaamheden en voldoe je aan het leveren van optimale kwaliteit en klanttevredenheid.

Waarom selecteren wij jou?

Omdat je het vermogen hebt om kennis, middelen en materialen optimaal in te zetten. Tevens kun je TIG en MIG/MAG  (1 en 2)  lassen en ben je een niveau 3 Constructiebankwerker (vooropleiding VMBO richting metaal). Certificaten zijn niet verplicht, ervaring in de productie wel. Uiteraard kun je uitstekend tekeningen lezen, heb je ervaring met RVS en plaatwerk en ben je bereid tot het volgen van cursussen.

Wanneer kan je aan de slag?

Per direct.

Wat bieden we je?

Een aantrekkelijke functie  in een middelgrote organisatie met ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Salaris volgens CAO Metaalbewerkingsbedrijf, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, pensioenopbouw. Ook nodigen we ZZP’ers uit om te solliciteren.

Dus welke stap zet je nu?

Reageer via het onderstaande formulier. Deel je LinkedIn profiel alvast met Natasja Jobse.
Natasja hoort graag waarom zij juist jou uit moet uitnodigen voor een gesprek.

 

[caldera_form id=”CF54771a1ca3097″]